MileHighCams Live webkamera, gratis sexkamera 24/7

Vanlige spørsmål

Velkommen til vanlige spørsmål på MileHighCams. Vår kundestøtte har samlet en rekke av de mest vanlige spørsmålene på dette nettstedet. Hvis du ikke finner svar på et av dine spørsmål eller bekymringer, kan du kontakte vår kundestøtte for å få et øyeblikkelig svar.
Velg kategori under:MileHighCams-nettsiden

Hva er MileHighCams?

MileHighCams er et live videochatnettsted, hvor du kan chatte med amatøraktører mens du ser dem på webkamera. Chatten og videoen på MileHighCams er live (med mindre du har valgt et forhåndsinnspilt show), slik at du kan chatte med utøveren og se henne eller han chatte tilbake og opptre bare for deg! MileHighCams aktører sender video live fra hjemmene sine til deg. Vi har alle mulige aktører! Bla gjennom modeller etter kjønn, alder, utseende og kinks. Se gallerier, gutter, par eller spesialkamerashow. Lær mer om hver aktør ved å gå til deres bio-side eller se deres utvalgsbilder. Når du har valgt aktøren du er interessert i, kan du få tilgang til gjestechatten for å snakke med aktøren og se en liten prøve av strømmen. Det er helt gratis å vise gjestechatten og prøvebilder. Hvis du ønsker å gå inn på aktørens chatterom og se videostrømmen, oppgis prisene for full tilgang og forhåndsinnspilt video før du går inn i chatten. Chatavgiftene er minuttbaserte, og vises i din valuta. De forhåndsinnspilte videoene koster $2.99 USD for 24 timers tilgang til aktørens videoarkiv. Vi belaster ikke en månedlig eller fast avgift for å se nettstedet.

Hvordan kan jeg finne en underholder?

Det er mange måter å bla gjennom og søke etter en aktør. Hvis du vet navnet på aktøren du er interessert i, skriv det inn i søkefeltet og klikk på søkeknappen. Hvis navnet ikke er et eksakt samsvar med en aktør, gir vi deg en liste over de nærmeste matchene.

Hvis du er på utkikk etter en bestemt type aktør, kan du skrive inn noen søkeord i søkeboksen for å søke etter aktørbeskrivelser. Du kan også bla gjennom den ekspansive listen over kategorier vi har samlet for deg på venstre side av siden for å finne en aktør som passer dine interesser. Bare klikk på linken av ditt valg, og vi vil vise deg aktører som oppfyller ditt valg.

Den mest detaljerte måten å søke etter en aktør på, er vårt Advanced Search. Bare klikk på Søke-linken i navigasjonsfeltet øverst på siden, og du vil kunne søke på omtrent alt du kan tenke på. Velg så mange eller så få av egenskapene som du vil, og vi vil vise alle aktører som passer ditt valg, men start med de nærmeste matchene. Hvis du leter etter en eksakt match, ​​merker du bare av i "Kun eksakte matcher"-boksen til høyre for søkeknappen før du sender inn søket.

Er alle videoer live?

Alle videonettprat har live video, med mindre markert som tidligere opptak. Med live nettprat vil du kunne snakke med og samhandle med underholderen. Tidligere opptak kan være tidligere kameraøkter eller andre fremføringer tatt opp av underholderen. Her vil du kunne se videoen, men ikke ha mulighet for nettprat eller samhandling med underholderen.

Hvordan fungerer videonettprat?

Underholderen har kameraet satt opp hos seg. Når du logger på nettpraten, vil du kunne se hva underholderen gjør i sanntid. For å se nettpraten, må du ha Flash plug-in for nettleseren din. Dette er en nokså enkelt program. Hvis du ikke har det, bør det være nokså enkelt å installere. Hvis du har det vil du få sømløs videostreaming.

På samme tid som du kan se underholderen, kan du bruke nettpraten til å chatte med ham eller henne. Noen underholdere har en mikrofon som er satt opp for lyd slik at de kan prate med deg!

Hva er GOLD?

GOLD er et nettsted valuta som du kan sende til en utøvende kunstner når som helst! Én GOLD tilsvarer en amerikansk dollar. Hvis du liker hvordan en utøvende kunstner samhandler med deg, Å gi GOLD er en flott måte å vise verdsettelse.

Hvordan snakker jeg med underholderen?

Når du går inn i en full nettprat med en underholder, vil du se video til venstre, en stor boks for nettprat til høyre, og en liten boks under hvor du kan skrive meldingene dine. Når du snakker med underholderen kan du skrive i den lille boksen, klikke “Send”-knappen eller trykke på Enter-knappen for å sende meldingen. Meldingen vil vises i nettprat-boksen. Når underholderen svarer deg, vil du se hva han eller hun sa i den samme boksen.

Du kan også delta i voice-to-voice nettprat med underholdere som har valgt å tilby dette alternativet via vårt konfidensielle telefonsystem (Merk at ikke alle underholdere har dette alternativet aktivert). Du må være i en eksklusiv nettprat-økt med underholderen for å bruke denne tjenesten. De fleste underholdere som har voice-to-voice aktivert vil ha et ikon som angir at de tilbyr denne tjenesten på hjemmesiden. Du kan også be underholderen om telefonchat er et alternativ, og om de er villige til å aktivere denne funksjonen for deg.

Hvordan avslutter jeg nettpraten?

Når du er klar til å avslutte nettpraten, kan du enten klikke på “Koble fra”-knappen øverst på siden, eller velge å besøke en annen side ved å bruke navigasjonsfeltet øverst på siden. Belastning vil opphøre så fort du har gjort dette. Ved avslutning av den private økten, vil du få muligheten til å rangere underholderen. Du kan legge igjen kommentarer, samt oppgi rangeringsinformasjon basert på økten din.

Hva om en underholder ikke gjør som jeg ber om?

Det er dette nettpraten for gjester er til! Underholdere er ikke pliktet til å gjøre det du ber om, men de fleste er villige og har gjerne et show for deg. Nettpraten for gjester er det perfekte stedet til å finne ut hva en underholder vil og ikke vil gjøre. Dette er ekte mennesker som sender fra hjemmene sine, og de vil ha forskjellige perferanser.

Hvis du ønsker å sjekke for å se hva en underholder vil gjøre for deg, må du spørre dem om dette i nettpraten for gjester. Hvis de ikke ønsker å gjøre det, kan du alltids finne en annen underholder. Vi har mange forskjellige underholdere med forskjellige spesialiteter og interessert, så det bør være en som matcher dine spesielle ønsker!

Hva er high definition (HD) video?

High definition video eller "HD" er en større videostream med høyere oppløsning. Hvis du har bredbånd, som kabel eller DSL, er det en av funksjonene du vil få benytte på MileHighCams! Når du ser HD ikonet ved siden av navnet på en underholder, vil dette angi at de streamer high definition video.

Hvis du foretrekker å se en video av mindre størrelse når en underholder streamer i HD, kan du klikke på “Liten” eller “Medium”-ikonet på menyen for kameraalternativer nederst i nettpraten.

Hva skjer dersom systemet kobler meg fra en samleøkt?

Hvis enten du eller underholderen mister tilkoblingen, må du koble til økten innen 2 timer etter økten begynte. Prisen per minutt vil ikke påvirkes av frakoblingen. Hvis du ikke kan koble til, må du kontakte kundestøtte. Hvis du har koblet fra samleøkten med vilje før den er ferdig, eller ikke prøver å koble til igjen dersom det oppstår et problem, vil du belastes som avtalt for økten. Vi kan også fjerne muligheten til å kjøpe fremtidige samleøkter.

Hva er maks jeg kan motta til en rabattert pris?

En samleøkt kan fortsette etter den tildelte tidsperioden er over så lenge underholderen er tilgjengelig. Hvis det er tilfelle, vil du få hele økten til en rabattert pris.

Hvorfor er ikke samleøkter tilgjengelige?

Samleøkter er kun tilgjengelige når dine daglige grenser tillater denne funksjonen, og underholderen har valgt å tilby disse. Hvis du har brukt opp en delvis sum av din daglige grense, vil du kun velge samleøkter som ikke overstiger din angitte grense.

Din MileHighCams-konto

Hva er de forskjellige typene gratis medlemskap, hvis tilgjengelig?

Hvis tilgjengelig, vil du kun trenge en e-postadresse for å registrere deg for et gratis medlemskap og kunne snakke med noen av våre underholdere. Men, gratis premium medlemskap med et kredittkort arkivert er alltid en mulighet, som igjen forbedrer din opplevelse på nettsiden.

Med et premium-medlemskap vil du kunne chatte med alle underholdere og få andre fordeler som:

  • Ha private økter med underholdere
  • Rangere underholdere
  • Sende e-post til underholdere
  • Legge til underholdere som favoritter
  • Motta varsler når dine favoritt underholdere er på nett

Hva er skjermnavnet for?

Du vil bli bedt om å oppgi et brukernavn når du registrerer deg. Skjermnavnet eller brukernavnet brukes som navnet ditt i nettprat og andre områder på nettstedet. Du kan endre skjermnavnet ditt til enhver tid fra din profilside.

Hvordan fungerer favoritter?

I Min konto på siden, kan du ha en liste over dine favoritt underholdere. Dine favoritt underholdere vil alltid vises på øverst i søkene dine og på MileHighCams-nettsiden når underholderen er live. Du får enkelt tilgang til og kan se dine favoritter på Min konto-siden.

Hvordan legger jeg til en favoritt?

For å legge til en aktør som for tiden sendes live til listen din, gå til deres bio-side. I øverste høyre hjørne av aktørens chatvindu, klikker du på hjerteikonet ved siden av "Legg til"-teksten. Hvis en aktør er offline, kan du velge linken "Legg meg til i favoritter" på en av aktørenes hurtigvisningsbilde. Hvis du ikke har quickview aktivert, gå til aktørens bio-side og klikk på "Legg til i favoritter"-linken til høyre for bildet sitt.

Hvordan fjerner jeg en favoritt?

Hvis du vil fjerne en aktør fra favorittlisten din, kan du gå tilbake til aktørens bio-side og klikke på hjerteikonet ved siden av "Fjern"-teksten. Du kan også administrere favorittene dine på Min konto-siden. Under "Mine favorittutøvere" klikker du bare på linken "Fjern favoritter" under aktørens bilde for å fjerne aktøren fra listen din.

Kan jeg bli varslet når mine favoritter er pålogget?

MileHighCams kan sende deg tekstmeldinger eller oppdatere en personlig RSS-feed når favorittene dine starter strømming.

For å få automatiske tekster, gå til siden "Mine Favoritter" og følg instruksjonene under "Mobilvarsel." Etter at du har bekreftet nummeret ditt, velg bare "SMS når jeg er online" under aktører på siden "Mine favoritter", eller klikk på "Bli varslet når jeg er Online" på hvilken som helst aktørs profil for å begynne å motta tekster. Teksttjenesten er gratis, men det kan påløpe kostnader fra din personlige telefonavtale. Sjekk telefonplanen din før du registrerer deg. For å avbryte tekst, klikk bare på "Avbryt SMS-varslinger" ved siden av telefonnummeret ditt.

Hvis du bruker en RSS-leser, gjør MileHighCams det enkelt å se til at favorittene dine begynner å strømme. Følg instruksjonene under "RSS-varsler." Feeden din oppdateres når en av favorittene dine kommer online. Feeden vil automatisk inkludere alle aktører du favoriserer i fremtiden.

Hvordan får jeg passordet tilsendt?

Hvis du glemmer passordet ditt, kan vi hjelpe deg med å tilbakestille passordet ditt via e-post. Klikk click here og fyll inn e-postadressen du brukte til å registrere deg for kontoen. Vi vil da opprette en link for deg og sende den til din registrerte e-postadresse umiddelbart med instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt. Vær oppmerksom på at linken bare virker i en time, så pass på å sjekke e-posten din og tilbakestille passordet ditt med en gang. Noen ganger sendes e-postmeldinger feilaktig til spam- eller søppelpostmappen. Vennligst legg til @milehighcams.com i listen over godkjente avsendere for å sikre at våre meldinger blir levert til innboksen din.

Du kan også klikke på "Glemt passordet ditt?"-linken under Login-boksen til høyre på siden for å starte passordgjenopprettingsprosessen.

Hvordan oppdaterer jeg kontaktinformasjonen min?

For å oppdatere kallenavn, kontaktinformasjon, daglige grenser, personlig profil, klikk her.

Hvordan endrer jeg passordet mitt?

For å endre passordet ditt, må du først logge på og deretter gå til siden Endre passord. Vi vil be deg om å bekrefte e-postadressen der vi sender deg instruksjoner for tilbakestilling av passordet ditt.

Hvordan fungerer daglige grenser?

Alle brukere starter med en daglig forbruksgrense som kan brukes til MileHighCams fulle videonettprat. Når du har nådd din valgte grense for dagen, vil nettpraten avsluttes og du vil ikke kunne logge inn før dagen etter. Du kan heve eller senke denne grensen når kvalifisert. Alle beløp er i amerikanske dollar.

Hvis du ønsker å senke tiden brukt på nettprat, kan du senke grensen til så lite som $ 25 per dag. Enhver forespørsel til å senke grensen vil skje automatisk.

Hvis du ønsker å bruke mer tid på nettprat hver dag, kan du sende inn en forespørsel til kundestøtte for å heve grensen din. En forespørsel om å heve grensen vil sendes til deg på e-post. Du må svare på denne e-posten som bekrefter at du ønsker å heve grensen. Herfra vil vår kundestøtte gjennomgå din godkjenningsforespørsel og svare deg. Hvis du ønsker å kunne bruke mer enn $ 300 per dag, må du kontakte supportteam@milehighcams.com direkte. I noen tilfeller vil du bli bedt om å sende et godkjenningsskjema på faks eller e-post til oss som godkjenner din forespurte økning av forbruksgrensen.

Hvem kontakter jeg hvis jeg trenger hjelp?

For spørsmål ikke besvart her, vennligst kontakt kundestøtte.

Hvordan avslutter jeg kontoen min?

MileHighCamss grunnleggende tjenester er gratis, og vi belaster ikke et månedlig gebyr. Men dersom du ønsker å avslutte kontoen din på tross av dette, kan du gå til vår side for avslutning av konto.

Kan jeg bruke et forhåndsbetalt kort?

Ja, vi godtar forhåndsbetalte kort fra mange store kortutstedere (f.eks. Mastercard, Visa, JCB, osv). Bare klikk på “Registrer gratis” på toppen av hjemmesiden og oppgi informasjonen som du ville gjort for andre kort. Når kortet er godkjent, vil du bli medlem og ha tilgang til alle modellene våre!

Hvordan legger jeg penger på kontoen min?

Hvis du har en forhåndsbetalt konto, er det to enkle måter å gjøre det på:

  • Hvis du ikke har midler på kontoen din, vil det å klikke for å gå til et gold show eller et betalt nettprat-rom gi deg muligheten til å legge til penger på kontoen din.
  • Du kan også klikke på “Min konto”, deretter “Administrere konto”, og “Forhåndsbetalt saldo”, deretter “Fyll på midler”. I begge tilfeller vil du se et felt hvor du kan oppgi et dollarbeløp. Bare oppgi hvor mye du ønsker å legge til, klikk “Gå videre til banken” og følg instruksjonene.

Er det et minimum eller maksimumbeløp jeg kan legge til det forhåndsbetalte kortet?

Det er et $ 25 minimum og du kan ikke legge til mer midler enn det som er tilgjengelig på kortet/kontoen din.

Hvorfor fungerer ikke det forhåndsbetalte kortet mitt?

Ved registrering vil et nominelt beløp (eller “autorisasjon”) sendes til kortutstederen for å bekrefte alder og gyldighet. Hvis du ikke kan bruke det forhåndsbetalte kortet må du ringe nummeret bak på kortet for å be kortutstederen om å godkjenne denne autorisasjonen. Du finner mer informasjon om dette nominelle beløpet i det første avsnittet i våre Vilkår & betingelser.

Hvorfor inneholder regningen min en MVA-kostnad? (Kun for medlemmer i EU)

Medlemmer i EU kan belastes merverdiavgift som pålagt av myndighetene, for alle kjøp på MileHighCams. MVA beregnes ved fakturering, etter grunnkostnadene er trukket fra din daglige grense. MVA egnes ikke som en del av din daglige grense.

Du vil varsles om MVA-prosenten du vil belastes før et avgiftspliktig kjøp utføres. Denne prosenten varierer etter land. Sjekk med lokale myndigheter for informasjon om hvordan MVA gjelder for ditt område.

Hvorfor inneholder regningen min et servicegebyr? (Kun PayPal-brukere)

Hvis du betaler for tjenesten ved bruk av PayPal, på grunn av de økte kostnadene for oss, vil en ekstra kostnad på kjøpsbeløpet bli lagt til regningen din.

Du vil bli varslet om servicegebyrprosenten før et kjøp er laget.

Kontoen min ble flagget for ytterligere verifikasjon. Hva er dette?

For å beskytte kontoen din, kan banken din be om ekstra verifikasjon for å forhindre svindel. Du trenger ikke å bekymre deg hvis dette skjer! Du kan raskt fullføre verifikasjonen fra informasjonssiden for betaling. Vi kobler deg til banken din og tar deg deretter tilbake slik at du kan fortsette moroa igjen.

Teknisk støtte

Trenger jeg et tilleggsprogram (plug-in) eller spesiell programvare?

Ja, du vil trenge den nyeste Adobes Flash Player plugin for å vise chatten og videoen. Flash fungerer på nesten alle nettlesere og nettleserversjon. Du har kanskje allerede Flash installert på nettleseren din. Du kan teste dette ved å få tilgang til gjestechatten. Hvis siden lastes, vil du kunne se alle våre tjenester. Hvis du ikke har Flash blir du bedt om å laste den ned fra denne siden. Klikk på Ja-knappen og følg instruksjonene. Du kan også laste ned Flash plug-in her for din datamaskin. Hvis du vil vise chat og video på mobilenheten, må mobilenheten ha innebygd Flash støtte. Hvis du har problemer med Flash eller ser på chatten og/eller videoen, vennligst kontakt Support.

Vi anbefaler også at du aktiverer JavaScript i nettleseren din. Dette vil muliggjøre en bedre brukeropplevelse når du surfer på nettstedet vårt. JavaScript er aktivert som standard i de fleste nettlesere. Hvis du har deaktivert JavaScript, kan du aktivere det på nytt i nettleserinnstillingene.

For å aktivere JavaScript i Chrome (versjon 47+), gå til Chrome menyen (øvre høyre hjøre) —> Innstillinger. Bla til bunnen og klikk "Vis avanserte innstillinger." Under "Personvern" klikker du på "Innholdsinnstillinger"-knappen. Under "JavaScript," velg "Ikke la noe nettsted kjøre JavaScript." For å aktivere JavaScript i IE11, gå til Verktøy —> Internett-alternativer. Velg "Sikkerhet"-tabulatoren og klikk på "Tilpasset nivå"-knappen. Rull ned til kategorien "Skripting" og aktiver "Akiv Skripting". I Firefox (versjon 43+), er JavaScript alltid aktivert.

De fleste mobile nettlesere aktiverer JavaScript som standard, men dette kan konfigureres i nettleserinnstillingene. For å aktivere JavaScript i Safari på iOS, åpner du appen Innstillinger og klikker deretter på "Safari." Skroll til bunnen og trykk på "Avansert." Trykk på skiftet merket "JavaScript." For å aktivere Javascript i Chrome på Android, åpne Chrome-appen, og trykk deretter på menyknappen. Trykk på "Innstillinger," og rull deretter ned til "Avansert"-delen og trykk på "Innholdsinnstillinger." Klikk på avkrysningsruten merket "Aktiver JavaScript" for å aktivere JavaScript.

Hvordan vil jeg avslutte videonettprat-økten?

Du kan avslutte nettpraten og stoppe faktureringen ved å navigere til en annen side eller klikke på koble fra-knappen i nettpratvinduet.

Hva skjer om jeg kobles fra under et show?

Hvis nettpraten lukkes, vil faktureringen stoppes. Hvis det oppstod et teknisk problem på din side, vil du kunne åpne nettleseren igjen og logge på nettpraten på nytt. Du vil også kobles fra dersom underholderen forlater nettpraten. Underholdere gis muligheten til å blokkere støtende brukere fra nettpraten sin. Denne blokkeringen er permanent for den underholderen det gjelder.

Spørsmål om personvern

Er mine opplysninger trygge hos dere?

Vårt registreringsskjema og andre skjema på nettsiden hvor du oppgir kredittkortinformasjon er helt trygge og sendes ved å bruke SSL (Secure Socket Layer), en form for kryptert kommunikasjon som sendes mellom datamaskinen din og bankens systemer. Ingen har tilgang til informasjonen utenom opplært MileHighCams personell.

Vi vil ikke selge, bytte, eller dele dine opplysninger med tredjeparter. For å bedre beskytte ditt personvern, anbefaler vi at du ikke bruker hele eller deler av e-postadressen din som kallenavn på nettstedet.

MileHighCamss ansatte vil aldri be om din konto- eller kredittkortinformasjon i et nettprat-rom. Du må ALDRI oppgi slike opplysninger til underholdere eller andre besøkende i nettprat-rom. Underholdere har ikke tilgang til kontoen din eller din faktureringsinformasjon. Hvis det oppstår et problem med kontoen din vil vi alltid at du skal kontakte oss eller faktureringsselskapet personlig. Navnet på faktureringsselskapet opplyses når du går inn i betalte områder på nettstedet.

Hvis en underholder eller andre ber deg om sensitive opplysninger i nettprat eller e-post, må du kontakte oss om dette umiddelbart da dette strider mot våre retningslinjer.

Hva gjør dere med kontaktinformasjonen min?

Vi ber om dine adresseopplysninger i første omgang for å validere dine kredittkortopplysninger. VI ber om at du holder disse opplysningene oppdatert slik at tjenestene ikke blir avbrutt. Vi deler ikke disse opplysningene med noen, og vil kun bruke dem til å ta kontakt med deg i nødstilfeller.

Hva trenger dere e-postadressen min til?

E-postadressen din brukes som brukernavn til pålogging på nettstedet. Vi bruker også e-postadressen din til å sende deg kontoinformasjon, som kallenavn eller passord. Endringer du gjør på kontoen din vil sendes til din registrerte e-postadresse, samt fakturakvitteringer. Vi kan også bruke e-posten din til å sende deg nyhetsbrev med jevne mellomrom eller spesialtilbud på nettstedet.

E-postadressen din vil ikke vises på nettsiden vår, og underholdere vet derfor ikke e-postadressen din. E-postadressen vil ikke selges eller utleveres til tredjeparter. Vi vil kun bruke e-postadressen din til å kontakte deg angående MileHighCams-kontoen din. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra oss på e-postadressen din, kan du klikke på avmeld-linken i e-posten.

Hvordan kan jeg surfe på MileHighCams uten at det vises i nettleserhistorikken min?

De fleste nettlesere har en privat surfing-funksjon som ikke lagrer nettsidene du besøker i historikken. Google Chrome kaller det "Inkognito." Safari og Firefox kaller det "Privat surfing." Internet Explorer kaller det "InPrivate Surfing." Når du bruker disse funksjonene vil ikke nettleseren lagre historikk, informasjonskapsler, lagrede passord og annen personlig data.

Før du besøker MileHighCams, må du aktivere privat surfing-funksjonen i nettleseren din. I de fleste nettlesere kan du gå til Fil -> Nytt Privat/Inkognito vindu som åpnes i et nytt vindu eller fane, utformed for privat surfing.

Når du besøker MileHighCams i et privat vindu eller fane, er funksjoner som er ment å forbedre brukeropplevelsen, som det å huske påloggingsinformasjon, språkvalg, og andre personliggjorte alternativer, ikke tilgjengelige. Endringer du foretar til disse funksjoene mens i privat surfing, vil heller ikke lagres for fremtidige besøk.

Trenger du ytterligere hjelp?

Live støtte

Klikk her for nettprat med vår kundestøtte.

På telefon

US: (866) 941-3982
Telefonnumre til kundestøtte i andre land